Факультет обліку та податкового менеджменту

25 квітня 2017 року було проведено чергове засідання Студентського наукового гуртка03 Травня 2017р.

   25 квітня 2017 року кафедрою обліку і оподаткування в межах діяльності Інституту обліку було проведено чергове засідання Наукового гуртка. Цього разу науковий гурток викликав шалений ажіотаж та зібрав рекордну кількість гостей. Річ у тому, що засідання відкривав переможець Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт Яків Чернишенко. Він представив до уваги учасників доповідь «Документування облікової інформації про основні засоби: альтернативний підхід». 

   Подальше обговорення відбувалось в межах двох тем: «Проблеми та перспективи розвитку фінансового обліку в Україні» та «Облік і звітність в оподаткуванні підприємства».

   Підвівши підсумки дискусій та виділивши особливі риси кожної із доповідей, організатори-модератори гуртка проф. Остап'юк Н.А.  та доц. Супрович Г.О., вручили грамоти та подарунки учасникам в наступних номінаціях:

Фінансовий облік - 1,2

1. За активну участь в наукових дослідженнях – Чернишенко Яків, студент 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Степаненко О.І.

2. Творчий підхід до розкриття теми дослідження – Буравченко Антоніна, Гаврилець Ярослав, Зубаха Микола, Мілевська Альона, студенти 3-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Гавриловська Л.М.

3. Практичне спрямування дослідження – Каландирець Оксана, Прилуцька Аліна, студенти 3-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Гавриловська Л.М.

4. Актуальність наукового дослідження – Грищенко Юлія, Шинкар Юлія, студенти 3-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Примаченко О.Л.

Облік і звітність в оподаткуванні підприємства

5. Практичне спрямування дослідження – Бабчанік Юлія, Турівненко Руслана, студенти 4-го курсу, Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Федорченко О.Є.

   Організатори-модератори гуртка проф.Остап'юк Н.А. та доц. Супрович Г.О. висловлють велику подяку керівникам, які бездоганно підготували студентів, а саме: к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Степаненко О.І, к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Примаченко О.Л., к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Федорченко О.Є. Також дякуємо Голові Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів КНЕУ Чабанюк Ользі Анатоліїівні за надану спонсорську допомогу та усім, хто завітав на чергове засідання гуртка і приймав участь в дискусії.

   Нагадуємо, що наступне засідання гуртка відбудеться 23.05.2017 року. Чекаємо всіх о 15:00 в 37 аудиторії, щоб подискутувати, підтримати студентів другого курсу та з користю провести час. Усім присутнім + 5 до карми.