Факультет обліку та податкового менеджменту

Шановні студенти! У Вас є унікальна можливість отримати міжнародну фінансову кваліфікацію СІМА Certificate in Business Accounting в Київському національному економічному університеті.17 Листопада 2015р.

У Вас є унікальна можливість отримати міжнародну фінансову кваліфікацію СІМА Certificate in Business Accounting в Київському національному економічному університеті.

Міжнародна фінансова кваліфікація СІМА (Chartered Institute of Management Accountants) – це одна з найбільш поважних професійних кваліфікацій на глобальному рівні. Велика кількість випускників програми СІМА займають посади фінансових директорів та керівників компаній.

Програма СІМА Certificate in Business Accounting – це ідеальний трамплін для найбільш здібних і амбітних студентів, які хочуть повністю реалізувати свій потенціал у професійній діяльності.

Після закінчення програми студенти КНЕУ отримують міжнародний сертифікатСІМА СВА, який визнається в будь-якій країні світу, та є свідченням високого рівня отриманих професійних знань та навичок, а також їх відповідності міжнародним стандартам.

Переваги, які отримують студенти КНЕУ під час навчання за програмою СІМА СВА:

  • Доступ до глобальної електронної бібліотеки CIMA NetLibrary.
  • Доступ до глобальної мережі фахівців з управлінського обліку CIMAConnect social network.
  • Доступу до глобального сайту вакансій CIMA My Jobs.

Для отримання  міжнародного сертифікату СІМА студентам КНЕУ потрібно скласти лише один іспит (зовнішнє комп’ютерне тестування англійською мовою) з дисципліни «Основи управлінського обліку».

Вартість отримання міжнародного сертифікату СІМА – 290 фунтів.

Реєстрація на програму – до 30.11.2015 в ауд.220 (1 корпус).

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся за телефонами 38 (044) 497-25-25, 063-334-20-01, 067-234-46-38 або електронною поштою: cima@kneu.edu.ua.