Факультет обліку та податкового менеджменту

30 листопада 2017 р. за сприяння обліково-економічного факультету відбулась відкрита лекція на тему «Криптовалюта — загроза чи новий етап економічного розвитку?» за участі директора із розвитку бізнесу компанії Virgil Security, Inc. — Матвієва Дмитра04 Грудня 2017р.

Обліково-економічний факультет разом із запрошеними слухачами відзначили Міжнародний день захисту інформації відкритою лекцією на тему: «Криптовалюта — загроза чи новий етап економічного розвитку?». Лекцію відкрив декан обліково-економічного факультету Бондар Микола Іванович, висловивши власні думки щодо актуальності теми лекції та необхідності поглиблення знань студентсько-викладацького складу стосовно новітніх тенденцій економічного розвитку та застосування нових технологій.

Запрошений спікер – Матвієв Дмитро, розкрив сутність криптовалют, особливості її емісії, формування цінності, причини популярності та майнінг. Лектором популярно було розглянуто механізм захисту цифрового рішення, сфери застосування технологій блокчейн та її переваги. Варто зауважити, що найбільшу цікавість виликало питання перспектив застосування технологій блокчейн в державному секторі. Крім того, детальну вагу було приділено перспективам використання криптовалют та загроз, що можуть бути пов’язані з їх обігом. Широка зацікавленість лекцією спостерігалась серед представників ДВНЗ «КНЕУ ім. В.Гетьмана» та інших вузів і організацій.

В заключному слові Бондар Микола Іванович подякував ректору університету — Лук’яненку Д.Г. за підтримку в проведенні відкритої лекції та спікеру — Матвієву Дмитру за цікаву доповідь та відповіді на запитання аудиторії.

Організатори висловлюють подяку всім учасникам за Ваш інтерес до нашого заходу.