Факультет обліку та податкового менеджменту

21 і 25 листопада 2017 року відбувся міжнародний конкурс «Фінансовий лідер майбутнього» за участю студентів факультету обліку та податкового менеджменту та підтримки АССА23 Січня 2018р.

21 і 25 листопада 2017 року студенти факультету обліку та податкового менеджменту ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» взяли участь у міжнародному конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього», який проводила АССА для студентів економічних спеціальностей бакалаврських та магістерських програм університетів Центральної та Східної Європи з 17 європейських країн та показали гарні результати!

Метою конкурсу була можливість перевірити свої знання у сфері бухгалтерського обліку студентам університетів. Конкурс складався з 30-хвилинного онлайнового тесту з 30 питань з управлінського та фінансового обліку. За 1, 2 і 3-є місця студенти отримали чудові призи - сучасні планшети.

Вітаємо студентку 5 курсу факультету обліку та податкового менеджменту Юлію Козій, яка достойно представила наш університет та показала, що знання, отримані на факультеті обліку та податкового менеджменту ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відповідають високим стандартам якості освіти серед університетів Центральної та Східної Європи.